Rendezvény központtá alakult az 1. Terminál

Rendezvény központtá alakult az 1. TerminálÚjra megnyílt a ferihegyi 1. Terminál – négy hónappal a bezárás után. A Budapest Airport a korábbi elképzelésnek megfelelően az értékes épület állagmegóvása mellett döntött. A Terminal 1 Airport Event Center október 1-től rendezvényhelyszínként ad otthont céges- és magánrendezvényeknek.

A felülről nézve egy repülőgép sziluettjét kirajzoló 1. Terminál közel kétezer négyzetméteren, három földszinti csarnokkal, hatalmas galériával és futópályára néző tetőterasszal várja vendégeit – talán nem is kérdés: a repülőtér közelsége, a Bauhaus stílusban megépített terminál Magyarországon páratlan lehetőséget nyújt a rendezvényszervezők számára. Az egyedülálló adottságok mellett több mint 400 autó parkolása lehetséges, emellett mozgáskorlátozott vendégek is akadálymentesen közlekedhetnek a terminál teljes területén. A Budapest Airport elképzelései szerint a terminálépület kivételes adottságaival elsősorban nagyobb létszámú, exkluzív rendezvényeknek szolgálhat helyszínéül, a gálavacsoráktól kezdve a konferenciákon, ügyféltalálkozókon át egészen az autó bemutatókig.

Rendezvény központtá alakult az 1. TerminálRendezvény központtá alakult az 1. Terminál

A Budapest Airport és partnerei 2012. október 16-án, kedden tartanak nyílt napot a rendezvény- és konferencia-szervező cégek számára az új Terminal 1 Airport Event Centerben. A tervek szerint az első önálló események, rendezvények akár heteken belül – menetrendszerűen megérkezhetnek a terminálra.

A teljes cikk itt olvasható >>

Forrás: BUD