CONSTRUMA 2011 építőipari kiállítás, 2011. április 5-10., Hungexpo

Construma 2011Az épületgépészet legnagyobb hazai seregszemléje 2011-ben ismét várja a kiállítókat, egy időben a nemzetközileg is elismert CONSTRUMA építőipari szakkiállítással. A teljeskörű építőipari bemutatkozáshoz ezúttal az ÖKOTECH Nemzetközi környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás is csatlakozik.

30. ÉVFORDULÓ – 6 NAPOS KIÁLLÍTÁS
A nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás 30. évfordulóját a cégek számára is a lehető leghatékonyabb fórummá kívánjuk tenni. Éppen ezért a jubileumi alkalmat kivételesen, csak 2011-ben hat napos nyitva tartással ünnepeljük (keddtől vasárnapig). Így a szakmai programokra is 3 nap áll rendelkezésre, illetve a nagyközönség is 3 napig keresheti fel a kiállítást. Ezzel a lehetőséggel terveink szerint még több üzleti lehetőséget kínálunk a cégeknek, tehát a befektetésük megtérülése hatékonyabb lesz.

Construma 2011

HÁROM KIÁLLÍTÁS EGY IDŐBEN
2011. április 5-10. között ismét a teljes építőipar felvonul a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, hiszen a CONSTRUMA-val egyidőben megrendezésre kerül a HUNGAROTHERM épületgépészeti szakkiállítás is. Az építőipar széleskörű bemutatkozása mellé ezúttal egy harmadik rendezvény is csatlakozik: az ÖKOTECH környezetvédelmi szakkiállítás. A három terület kapcsolódási pontjai újabb üzleti lehetőségeket kínálnak a kiállítóknak.

A CONSTRUMA slágertémáját ezúttal is a környezetkímélő, energiatakarékos megoldások adják. A piacot teljesen lefedő szakmai szövetségi támogatásnak köszönhetően a kapcsolódó konferenciák és a végfelhasználók tájékoztatását szolgáló kísérőesemények középpontjában is elsősorban a környezettudatos építkezési lehetőségek és megoldások szerepelnek majd.
 
ÖNKORMÁNYZATI NAP
A HUNGEXPO ezzel a programmal is tovább kívánja bővíteni  széleskörű szakmai konferencia programját és a CONSTRUMA kiállítói számára kínált kapcsolatépítési lehetőségeket. Az Önkormányzati Napra szervezett előadások témájának középpontjában az önkormányzati ingatlanok költséghatékony fenntartása, a környezettudatos megoldások, valamint a városfejlesztés és urbanizáció áll majd. Elsősorban az önkormányzati beruházások, ingatlanfejlesztések döntéshozóit célozza meg a rendezvény.
 
ELECTROLIGHT+BUILDING
A CONSTRUMA betétkiállításai közé 2010-ben került be az ELECTROLIGHT, az épületvillamosság, világítástechnika, és az intelligens épületek témakörét felölelő betétkiállítás.
Az első, bevezető évében az ELECTROLIGHT-on 20 kiállító 340 négyzetméteren mutatkozott be. A nagy világítástechnikai cégekkel folytatott előzetes egyeztetések alapján a szélesebb körű bemutatkozás 2011-ben, a frankfurti Light and Building váltóévében lesz. Ettől kezdve két éves ciklusban mutathatják be az épületvillamossági és világítástechnikai cégek újdonságaikat a CONSTRUMA idején.
 
LAKBERENDEZÉS+DESIGN
Az építkezés egyik fontos alappillére a tervezés. Már az első alaprajzok elkészítésénél eldőlhet, hogy mennyire lesz környezettudatos egy építmény. Éppen ezért a CONSTRUMA fontos részét kell képezze a környezettudatos tervezés, a design és a belsőépítészet legújabb trendjeinek bemutatása, a legkorszerűbb megoldások felvonultatása.
2011-ben ez az új társkiállítás is csatlakozik a CONSTRUMA-hoz: a lakberendezés, design és bútor témaköröket felölelő új rendezvény, mely jól kiegészíti az építőipar bemutatkozását.

További információ >>