Csőfektetés árok nélkül

Csőfektetés árok nélkülA legkorszerűbb bontás nélküli csőfektetési módszert, és e mélyépítési technológia történetét mutatja be a  Közlekedési  Múzeum  legújabb  időszaki  kiállítása a "Korszerű, környezetbarát technológia  -  a társadalom szolgálatában  -  "Csőfektetés árok nélkül" című kiállítás

Korszerű, környezetbarát technológia - a társadalom szolgálatában

A Visser & Smit Hanab Bv - magyarországi fióktelepe a kiállításon bemutatkozó holland építőipari cég korszerű vízszintes fúrási eljárásával költséghatékonyan, és a lehető legkisebb környezeti beavatkozással lehet vezetékeket fektetni olyan speciális helyeken, mint autópályák vagy folyók alatt.

Csőfektetés árok nélkül

A látogatók részletesen kidolgozott maketteken láthatják azt, amit a valóságban soha, hogy miképp keresztezik a csövekkel, vezetékekkel folyókat, autópályákat, vasútvonalakat, vagy kisebb léptékben egy közönséges városi utcát. A komolyabb építkezéseket, pl. egy folyómeder alatti fúrást filmen követhetnek az érdeklődők.

"Csőfektetés árok nélkül" című kiállítás

A Közlekedési Múzeum e kiállítása nem a múltat eleveníti fel, hanem - ahogy azt a múzeum alapítói a 19. század végén megálmodták -a jelen és a jövő legkorszerűbb technikai megoldásait mutatja be, a jelen kiállítás esetében az építőipar egy szeletében.

Csőfektetés árok nélkülCsőfektetés árok nélkül

Időpont, és helyszín: A kiállítás 2011. szeptember 2, és október 30 között látható a Közlekedési Múzeumban, XIV. kerület, Városligeti krt. 11 alatt

További információ: http://www.km.iif.hu/